Om mig

Tanja Pihl


Jeg blev færdiguddannet på Kørelærerfagskolen i Fredericia i november 2007. Siden har jeg arbejdet som kørelærer i både Fredericia, Kolding, Vejle - og ikke mindst i Horsens hvor jeg også bor.

Efter godt og vel 13 år i faget som selvstændig, har jeg valgt at slå mig sammen med en god kollega (Lise) som jeg har haft et godt samarbejde med i flere år. 


Jeg er tidligere uddannet salgs -og lagerekspedient, og har desuden taget grundkursus i voksenpædagogik, hvilket jeg også bruger i min undervisning som kørelærer.

Udover kørekort til bil, har jeg også et fast samarbejde med Bygholm Landbrugsskole, hvor jeg varetager undervisningen af Deres traktorelever.


Det betyder meget for både Lise og jeg, at vores elever føler sig godt tilpas i både teorilokalet og i bilen. Der skal være tid og overskud til de spørgsmål DU har, for at din forståelse af den enkelte trafiksituation bliver optimal. Der vil i den forbindelse fremkomme kørelektioner indenfor normal skole/arbejdstid. Grundlaget for dette er ganske enkelt kravet til undervisningsplanen ifølge Loven, samt køreelevens færdigheder taget i betragtning.


Som Din kørelærer, er det vores fornemmeste opgave, at du som elev føler dig godt udrustet, både til en teoretisk og en praktisk prøve. For det er først når din mavefornemmelse er rigtig, at du er klar til at bevæge dig i trafikken på egen hånd.Det skal være lærerigt, men også sjovt at tage kørekort.Værd at vide...
Hvad siger loven...


Du må tidligst starte 3 mdr. før du fylder 18 år. Læs mere her!

Skolevognen


Mercedes Benz GLA 200...Læs mere her!

Elevernes kommentar


Vi modtager rigtig gerne dine  kommentar :)